Investeren in de toekomst

Diek Invest investeert met beleid in bedrijven, biedt ondernemers financiële uitkomst bij fusie, overname of productontwikkeling en helpt bij het verzorgen van de juiste en passende financieringsvorm.

Aankopen & financieren

Wat het vraagstuk ook is, bij Diek Invest denken we mee over de beste oplossing. Dit kan zijn in de vorm van een doorstart, een doorstart in afgeslankte vorm of het zorgvuldig uitwinnen van bedrijfsonderdelen. Daarbij komen uiteraard ook de praktische mogelijkheden om deze oplossing te faciliteren en haalbaar te maken aan de orde.

 

We streven ernaar om onze inbreng groter en waardevoller te laten zijn dan uitsluitend het investeren zelf. Veranderen is wat ons betreft altijd verbeteren. 

Snel verkocht

Diek Invest helpt u snel en gemakkelijk van uw overtollige voorraden, inventarissen, materieel en verzamelingen af. Ondernemers zonder opvolging, groothandelaren met te veel voorraad, vlootbeheerders, verzamelaars, curatoren en retailers kunnen hun goederen als eenheid aanbieden. Wij zorgen voor een betrouwbare afwikkeling.

Wij hebben al vele bedrijven mogen helpen met het maken van een doorstart. Denk hierbij aan webshops zoals Lil.nl, Levaleva.nl, Designshops.eu en Fotogeprint.nl. Eveneens groothandelaren zoals Char’s Toys & A Little Lovely Company, maar ook meubelzaken Imperial Collection & Slauerhoff Interieurs. 

Vragen?
Neem direct contact op met onze adviseur.

Arjen Damminga

CEO & Adviseur

Vul het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.