OVM-Group

Onlineveilingmeester.nl

Gerespecteerd en gerenommeerd online veilingbedrijf voor de zakelijke en particuliere markt, actief in heel Europa.

Met jaarlijks honderden veilingen van roerende en onroerende goederen, in opdracht van ondernemers als fabrikanten en detaillisten in het MKB, banken, curatoren, leasemaatschappijen en overheidsinstellingen. Ze rekenen allemaal op: een gestroomlijnd en efficiënt verkoopproces, dankzij een zichtbaar en betrouwbaar verkoopkanaal. Ook particulieren kunnen ons inschakelen, bijvoorbeeld voor een eenmalige inbrengveiling. Op de website wekelijks bekeken door tienduizenden bezoekers.

We zijn aanwezig op het web met drukbezochte online veilingen, maar u kunt ons ook vinden op onze eigen locaties door heel Nederland, vanzelfsprekend allemaal met voldoende ruimte voor een overzichtelijke inbrengveiling.

De overkoepelende OVM-Group heeft – niet helemaal toevallig – dezelfde drie beginletters OVM.

De afkorting OVM staat op dat niveau voor Ondernemend Verbinding Maken. Vier innig samenwerkende dochterbedrijven, die elkaar niet alleen perfect aanvullen, maar ook onderling versterken.

Het inmiddels uitgebreide netwerk van deskundigen staat voor onze opdrachtgevers klaar.

We maken op het hoofdkantoor dankbaar gebruik van alle verschillende terreinen van kennis, opgedaan tijdens de jarenlange inspanningen om van Onlineveilingmeester.nl een succes te maken. Dat betekent in de praktijk voor u: net iets meer verstand van logistiek, opslag, economische waarde, marktontwikkelingen, waardevermeerdering en financieringsmogelijkheden dan de gemiddelde ondernemer.

OVM Group © | Privacy Verklaring | Cookies