De juiste expertise voor jou

In welke fase je overheidsinstantie of bedrijf zich ook bevindt; wij bieden een totaaloplossing in de vorm van online veilen, taxeren en financieren.

Verkopen via een veiling

Aantrekkelijk investeren in de toekomst

Online veilen is de ideale manier om duurzaam en effectief je aangeboden goederen en materieel te verkopen. Wij brengen jouw producten bij miljoenen potentiële kopers onder de aandacht en nemen je alle zorgen rondom de verkoop van je goederen uit handen.

Aankopen & financieren

Snel en Slagvaardig

Denk je na over een doorstart maar heb je niet de juiste kennis of financiële middelen? Of wil jij je zonder moeite in één keer van je overtollige voorraden, materieel of verzamelingen af? Diek Invest hielp in het verleden al diverse bedrijven die in deze situatie verkeerden.

Taxeren

Deskundig, betrouwbaar en discreet

Zonder een gedegen taxatie blijven er vaak twijfels bestaan over de waarde van roerende en onroerende goederen. Het inschakelen van een taxateur kan daarom erg nuttig zijn voor waardebepalingen in het geval van bijvoorbeeld bedrijfsbeëindigingen, herfinancieringen, overnames, erfenissen etc. Waardemeesters kenmerkt zich door een persoonlijke maar vooral discrete aanpak. Een deskundig en betrouwbaar advies staat bij ons voorop.