Onafhankelijk en ervaren

Deskundige en betrouwbare taxaties, inventarisaties of waardebepalingen van roerende en onroerende zaken

Taxeren

Als onafhankelijk taxatie- en adviesbureau beschikt Waardemeesters over ervaren en gecertificeerde taxateurs. Waardemeesters is aangesloten bij de federatie TMV en werkt samen met diverse vakspecialisten.

Waardemeesters taxeert onder andere voor curatoren, banken, ondernemers, leasemaatschappijen, bewindvoerders, inkomensbeheerders, accountants en investeerders in onder andere situaties van faillissementen, doorstarts, aan- en verkopen, (her)financieringen en investeringen.

Taxatie, advies en afwikkeling

Bij verschillende situaties is het noodzakelijk om een taxatie van roerende goederen te laten uitvoeren. Bijvoorbeeld voor herfinanciering bij de bank, bij een faillissement of voor een WHOA-Traject. Wanneer je overweegt om een ander bedrijf over te nemen of wanneer je een doorstart wil maken, wil je weten wat reëel is om te betalen. Waardemeesters beschikt over taxateurs met ruime ervaring in het taxeren van roerende goederen. Wij kunnen je een onafhankelijke waardebepaling van jouw inventaris, voorraad en machines geven. In dit kader hebben een groot aantal banken en curatoren in Nederland naar tevredenheid taxaties door ons laten uitvoeren. Maar ook ondernemers, investeerders, bewindvoerders en inkomensbeheerders behoren tot onze klantenkring.

Vragen?
Neem direct contact op met onze adviseur.

Eva Huizinga

Taxateur