Expert in veilen

Nieuwe, gebruikte of retour producten succesvol verkopen voor de maximale waarde? Online veilen is de ideale manier om duurzaam en effectief goederen en materieel te verkopen.

Online veilen: gemakkelijk en effectief

Jaarlijks ontvangen wij miljoenen bezoekers op onze veilingplatformen Onlineveilingmeester.nl en Agribidding.com en bereiken we evenzoveel mensen via onze social media kanalen.

Dit biedt particulieren, ondernemers en overheidsinstellingen die geïnteresseerd zijn in het verkopen van hun goederen en materieel, een uitstekende mogelijkheid om producten bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Zoals de inleiding van dit bericht ook al zegt; veilen is gemakkelijk en effectief voor de verkoper.

Onze veilingplatformen

Dé veilingsite van Nederland voor particulier en bedrijf. Wekelijks veilingen in opdracht van ondernemers, overheden, leasemaatmaatschappijen, banken en curatoren.

Al jaren het grootste veilingplatform voor de agrarische sector. Wij veilen roerende en onroerende goederen, rechten en anderen zaken.

Waarom veilen op Onlineveilingmeester.nl?

Persoonlijk

Gedurende de veiling heb je één aanspreekpunt en tijdens het veilingproces zijn we goed bereikbaar voor zowel de opdrachtgever als de koper.

Maximale, marktconforme opbrengst

Door de doelgroep centraal te stellen leiden we de juiste potentiële kopers naar onze website waar ze mee kunnen bieden op de goederen van onze opdrachtgevers. Hierdoor realiseren we een marktconforme opbrengst.

Gemak en ontzorgt

Veilen bij Onlineveilingmeester.nl betekent zorgeloos je goederen en materieel verkopen. Wij nemen je het werk uit handen maar tegelijkertijd behoud je het overzicht en de grip. De manier van veilen bepaal je helemaal zelf maar we adviseren je graag.

Circulair

Veilen is van nature circulair; waardebehoud wordt gerealiseerd door hergebruik van producten (re-use) of van onderdelen (recycling).

Overzichtelijke veilingplatformen & app

Gebruikers kiezen onder andere voor ons veilingplatform vanwege het overzichtelijke design, ook is het mogelijk om mee te bieden op de tablet of telefoon via onze gebruiksvriendelijke app.

Doelgroep centraal

Onze uitdaging begint bij het vinden van de juiste potentiële kopers in binnen- en buitenland. Deze vinden wij in onze uitgebreide database en door de inzet van gerichte marketingcampagnes.

Benieuwd hoe je verkoopt via een online veiling?

Een product verkopen kan eenvoudig in vier stappen

Inventarisatie en/of taxatie

Presentatie en promotie

De veiling gaat van start!

Afgifte en financiële afronding

Benieuwd hoe je verkoopt via een online veiling?

Een product verkopen kan eenvoudig in vier stappen

Inventarisatie en/of taxatie

Presentatie en promotie

De veiling gaat van start!

Afgifte en financiële afronding

Onze markten

Ontdek de categorieën waarin wij veilingen organiseren.

Vragen?
Neem direct contact op met onze adviseur.

Jaap Herder

Veilingadviseur ondernemers