Veilen is zorgeloos verkopen

Veilen is zorgeloos verkopen

Wekelijks nieuwe veilingen in opdracht van ondernemers, leasemaatschappijen, banken, curatoren, overheden en particulieren.

Veilen voor de overheid

Geef het door!

OVM | Group biedt overheidsintanties, door middel van veilingplatformen Onlineveilingmeester.nl en Agribidding.com, de mogelijkheid om goederen, materieel en inventaris op een circulaire manier door te geven aan een nieuwe eindgebruiker. We hebben al meermaals bewezen dat dit niet alleen een duurzame optie is maar ook voor een lucratieve opbrengst zorgt. We zeggen dan ook wel eens: “Veilen is investeren in de toekomst!”

Voor overheden is online veilen een duurzame en transparante oplossing. Veilen is van nature circulair en zorgt voor een marktconforme opbrengst.

Veilen voor ondernemers

Onbezorgd verkopen = veilen

Van opstartfase tot bedrijfsbeëindiging: wij kunnen jou snel en effectief helpen bij het verkopen van je (overtollige) producten en materieel.

Online veilen is een ideale manier om op een laagdrempelige wijze jouw producten bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Wij nemen het gehele veilingsproces voor jou uit handen: van het maken van foto’s en de marketingactiviteiten tot de financiële afhandeling.

Compleet ontzorgd bij Insolventie

Het juiste advies voor jou

Wij zijn een betrouwbare partner voor curatoren, bedrijfsadviseurs, ondernemingen en banken. We adviseren over het verkopen en taxeren van voorraden, inventarissen en bedrijfsmiddelen.

We adviseren, taxeren, veilen, financieren en kopen aan. De combinatie van al deze disciplines maakt dat we snel kunnen schakelen met oog voor jouw situatie: dé manier om zaken snel in beweging te zetten.

Onze markten

Ontdek de categorieën waarin wij veilingen organiseren.