Domeinen Roerende zaken (DRZ) veilt exclusief bij OVM Group

Domeinen Roerende Zaken (DRZ) is een directie van het Ministerie van Financiën en de wettelijke bewaarder van in beslag genomen goederen zoals exclusieve horloges, sieraden, kleding en kunst. Deze in beslag genomen goederen, worden in opdracht van Domeinen Roerende Zaken online geveild. Ook overtollige Rijksgoederen zoals kantoorinventaris, defensiegoederen en hardware zoals computers en schermen gaan wekelijks onder de virtuele hamer op www.onlineveilingmeester.nl.

Deze samenwerking komt voort uit een Europese aanbesteding van Domeinen Roerende Zaken. Onlineveilingmeester.nl besloot deel te nemen aan deze aanbesteding en Domeinen Roerende Zaken verkoos Onlineveilingmeester.nl (boven andere veilingsites) vanwege de professionele aanpak, goede bereikbaarheid en service, intenationale zichtbaarheid en maatschappelijk verantwoorde werkwijze. Met succesvolle marketingkanalen weten we telkens weer een brede groep geïnteresseerden te bereiken in zowel binnen- als buitenland.

Het transparante karakter van online veilen beweegt inmiddels ook andere overheidsinstellingen ertoe om te kiezen voor het verkopen via Onlineveilingmeester.nl. Niet alleen omdat een veiling voor iedereen toegankelijk is maar vooral omdat de opdrachtgever geen inzicht krijgt in de gegevens van de hoogste bieder. Er kan dus nooit sprake zijn van belangeverstengeling.

Vragen?
Neem direct contact op met onze adviseur.

Frans Damminga

Veilingadviseur overheid