Compleet ontzorgen

Betrouwbare partner voor curatoren, bedrijfsadviseurs, ondernemingen en banken. We adviseren over het verkopen en taxeren van voorraden, inventarissen en bedrijfsmiddelen.

Veilen bij faillissement of inbeslagname?

Het juiste advies voor jou

We adviseren, taxeren, veilen, financieren en kopen aan. De combinatie van al deze disciplines maakt dat we snel kunnen schakelen met oog voor jouw situatie: dé manier om zaken snel in beweging te zetten.

Brede dienstverlening

Naast het aanbieden van onze online veilingplatformen kunnen we meer. Onze dochteronderneming Waardemeesters beschikt over erkende taxateurs met ruime ervaring in het taxeren van roerende goederen. Als lid van federatie TMV kunnen wij een onafhankelijke inventarisatie en waardebepaling van goederen verzorgen. In dat kader hebben een groot aantal bedrijfsadviseurs, banken en curatoren naar tevredenheid taxaties door ons laten uitvoeren.

De snelheid van online veilen is een groot voordeel wanneer er sprake is van bijvoorbeeld een bedrijfsbeëindiging of faillissement. Banken en curatoren halen het profijt onder andere uit de snelle financiële afhandeling.

In gevallen van insolventie en faillissement moet er in korte tijd veel geregeld worden. In deze periode is het de ervaring, brede dienstverlening en snelheid van OVM | Group die het verschil maakt.

Vragen?
Neem direct contact op met onze adviseur.

Arjen Damminga

CEO & Adviseur