Onlineveilingmeester.nl
Overheden

Aankoop Tuincentrum Hardenberg

Zo snel mogelijk de voorraden en inventaris vermarkten van het failliet verklaarde tuincentrum Plantage-Oost in Hardenberg.
Diek Invest – het investeringsbedrijf van OVM | Group – heeft zich bij de curator en bank gemeld en het complete tuincentrum aangekocht: de voorraden, inventaris en het onroerend goed. Op basis van een eigen marktonderzoek, de ligging van het centrum en de uitstraling van de locatie, zag Diek Invest kansen in een succesvolle voorzetting van het tuincentrum. Het zou een project worden waarin alle expertise van OVM | Group ingezet werden. Via Onlineveilingmeester.nl werden met een krachtige marketingcampagne en een online veiling in korte tijd de voorraden en inventaris verkocht. Via een marktanalyse van de regio werd het nieuwe assortiment bepaald. Er werd een team van ervaren medewerkers aangetrokken, inclusief een managementteam. Toen werd het tijd voor een compleet nieuwe naam, huisstijl en branding-strategie. Tot slot werd op het gebied van financial controlling en management de bedrijfsstrategie bepaald, met duidelijke doelstellingen.

Resultaat

Negen maanden na het faillissement van Plantage-Oost, opende Tuincentrum Hardenberg in maart 2017 zijn deuren. Inmiddels een florerend tuicentrum dat met de juiste uitstraling en branding voorziet in de tuinbehoeften van de bewoners in de regio Hardenberg-Ommen.

Vragen?
Neem direct contact op met onze adviseur.

Jaap Herder

Veilingadviseur ondernemers

Bekijk ook andere projecten

PROJECTEN

Smalspoor tractor voor de Fuhler groep

PROJECTEN

Voormalig Vliegbasis Twenthe